Bazuinenfeest!!! Zondag 25 september van 17:30 - 20:15 Locatie Uitwatering Katwijk buitensluis.                                                                                     

Het bazuinenfeest verwijst naar de terugkomst van de Here Jezus. We willen samen met andere shofarblazers een Gideonsleger vormen. ( Richteren 7) Iedereen is welkom, neem vooral bazuinen, shofars, trompetten, banieren, vlaggen, trommels, muziekinstrumenten, fakkels en niet te vergeten onze eigen stem mee zodat we samen een machtig geluid kunnen maken voor de HERE onze GOD. Vanaf 18.00 uur zal er aanbidding zijn en Woordverkondiging om daarna rond 19.00 uur te gaan blazen enz. Dresscode is witte kleding. De reden van deze locatie is dat in het jaar 690 het evangelie in Nederland werd binnengebracht vanuit Engeland door Bonifatius. Wij geloven door dit evenement dat het evangelie met kracht opnieuw zal manifesteren in Nederland.

Elke shabbat/zaterdag vanaf 14.00 uur tot 19.00 samenkomst Vinkeweg 1 Katwijk.

   Elke woensdag en donderdag bereiden we eten om zo 2 keer per week de daklozen in     Amsterdam en Den Haag te bezoeken met eten, kleding en de boodschap van Jezus Christus.

Op deze link is te zien wat we precies doen                                        https://www.youtube.com/watch?v=vlXLPRnOr2M&t=322s

   Woensdag 19.00 delen we het eten uit op het Kadijksplein te Amsterdam

   Donderdag 18.00 delen we het eten uit op de Koekamp in Den Haag.

   We verzamelen ook kleding, schoenen en dekens in om op woendag en donderdag uit te delen aan de daklozen in Amsterdam en Den Haag.

Deel deze pagina